Skip to main content

let me share you something

Assalamualaikum..Nurul nak cerita sikit… HOBI Nurul adalah snap foto foto yang cantik dan cerita serba sedikit berkenan emas kepada customers kerana educating others are partly tanggungjawab social kepada masyarakat..

Nurul meniaga emas dah lama LINGKUNGAN 2 tahun di atas talian online.. Berniaga di kedai pula baru 2 tahun… Memang seronok sebab dapat jumpa ramai customer yang mempunyai minat yang sama = EMAS… Nawaitu Nurul adakah setiap wanita atau anak anak gegurls dan anak gadis dapat memiliki emas dengan harga berpatutan dan layak mendapat layanan yang sama rata dan berhemah dari wakil niaga kedai emas..

Sebab Nurul katekan macam ini adalah kerana bila Nurul dahulu kala ke kedai emas, orang yang layan kite macam nak tak nak layan dan lihat Nurul macam takde duit nak beli barang kemas dan kalau Nurul tanya macam Kucing Malas mereka nak layan pertanyaan pertanyaan Nurul.

Dari segi harga emas pula macam tak logik harga diberikan sebab mahal semacam dan ade upah pada kadar tak munasabah..

Apabila mempunyai premis, Nurul berniat tak mahu aniaya orang dengan cas cas upah yang tak munasabah… Setiap hari berdoaa staff kedai emas perling melayan anda semua dengan berhemah dan molek molek..

Harga Nurul da berikan yang terbaik untuk anda.. Bagi item yang berupah, cas nya adalah comel molek sahaja pada kadar an berpatutan dan mampu milik kerana hanya WANITA memahami keinginan WANITA LAIN❤️😍

Kedai emas murah
Kedai emas murah johor bahru
Siapa setuju dengan Nurul tolong comment sikit boleh tak. Komen komen yang murni amat dihargai 👇☺😁

Related News

tell me something i dont know

Orang dulu-dulu rajin simpan emas...sekarang mereka datang kedai dapat cash sekelepukkk boleh buat beli rumah...

they said we are liars

haaa, terkejut tak tengok ayat kontroversi tuu, betul, kami selalu dituduh sebagai penipu, sedih tau,...

Gold for dummies

Jenis Dan Kualiti Emas ==================================== Sedikit Perkongsian Mengenai Emas 🎀Standard Emas Di Malaysia🎀 🔵Mutu 999...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat

site by bcz