they said we are liars – Kedai Emas Perling Skip to main content

they said we are liars

haaa, terkejut tak tengok ayat kontroversi tuu,

betul, kami selalu dituduh sebagai penipu,

sedih tau,

“KEP ni penipu, mana ada orang jual emas murah lepas tu hampir semua tak de upah ni”

“KEP ni penipu, kat luar 916 mahal, sampai kat KEP murah pulak”

“KEP ni penipu rantai tangan budget RM500 pon boleh dapat kat KEP”

jangan terkejut sangat sayang sayang,

kami betul betul mintak maaf kalau buat sayang sayang tak percaya dan rasa tertipu,

kami jujur nak semua orang dapat memiliki emas tau,

so kami bagi harga kaw kaw punya,

tak pe, kami untung sikit sahaja pun tak pe,

janji semua customer puas hati dan datang lagi,

nak tahu apa lagi yang buat kami jadi penipu?

Psttt,, nak share ni,,
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

INI FAKTA BUKAN AUTA:
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

KEISTIMEWAAN KEDAI EMAS PERLING.

➡HARGA friendly, EMAS trendy.
➡DIBUKA SETIAP HARI.
➡PROMOSI kaw kaw sepanjang TAHUN.
➡KEAHLIAN seumur HIDUP.
➡HARGA kasih sayang untuk MEMBER.
➡MATA GANJARAN untuk setiap pembelian.
➡KHIDMAT cuci emas PERCUMA.
➡KHIDMAT TUKANG EMAS disediakan di kedai.
➡SUASANA kedai yang SELESA.
➡GOODIES untuk anak anak.
➡TINDIK TELINGA juga disediakan.
➡STAFF yang mesra dan SEDIA membantu.
➡PEMBELIAN ONLINE.
➡FREE GIFT.
➡AIR minuman PERCUMA.
➡GST kami TANGGUNG.
➡85%barangan FREE UPAH.
➡TEMPAHAN juga kami terima.
➡MUDAH untuk di lawati.
➡DEBIT CARD, CREDIT CARD, CASH dan ONLINE banking kami TERIMA.
Kita faham sayang kadang malu nak tanyaa, tapi jangan risauu
➡KHIDMAT nasihat barangan mengikut bajet juga DISEDIAKAN.

Meh sayang sayang semua singgah ke kedai kami usha usha barangan yang menarik hati,,Lepas singgah mesti rasa nak beli,,

“CANTIK MENARIK TERTARIK KAU MEMANG DEBOOM”

Haa, meh singgah meh kedai kami:

✅No 14 Jalan Camar 2, Taman Perling, 81100 Johor Bahru, Johor.

Sayang sayang juga boleh call atau WhatsApp kami

📳 Hotline 07-2075335
📲 whatsapp 018-7604749

Tapi tapi tapi jangan lupa call dan WhatsApp akan kami balas pada OFFICE HOURS sahaja yee,,
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kak aini pon nak beauty sleep macam sayang sayang jugaa,

Jangan lupa tau, temujanji kita kat KEDAI EMAS PERLING.

⏰DIBUKA PADA SETIAP HARI

🔄SABTU-KHAMIS:
10.00AM – 6:00PM
↪JUMAAT
2:00PM – 6:00PM

 

Related News

tell me something i dont know

Orang dulu-dulu rajin simpan emas...sekarang mereka datang kedai dapat cash sekelepukkk boleh buat beli rumah...

let me share you something

Assalamualaikum..Nurul nak cerita sikit... HOBI Nurul adalah snap foto foto yang cantik dan cerita serba...

its the time of the year,

kompang dipalu, pengantin malu, duduk bersanding, tersipu malu, ewahhh, hai awak bakal bakal pegantin sekalian,...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *