About us – Kedai Emas, Kedai Cincin, Emas Murah Dari Johor Bahru, Kedai Emas JB | Kedai Emas Perling Skip to main content

About us

A Business Built with Passion and Integrity

Through the awareness, the owner has set up Kedai Emas Perling Sdn Bhd, a 100% owned bumiputera company that runs gold and silver based businesses. Established since 2016. The company is a 100% owned bumiputera company from a combination of father, Muslim bin Jonid who is a government pensioner (UTM lecturer), and his eldest son Nurul Aini bt Muslim, a former graduate of the University Technology Malaysia (UTM) architects. Armed with gold trading experience online for two years now, Kedai Emas Perling Sdn Bhd runs gold, silver and gold and silver services on its own premises.

We Produce & Supply

Kedai Emas Perling Sdn. Bhd. producing and supplying 916 gold products of female jewelry items such as hand chain, necklaces, rings etc, gold 999 which are goldbands from 1g to 10g, gold 750 and gold 835. With two years of experience in this business, the company promising high quality products of its origin, design and quality and the application of sharia-compliant muamalat. The company operates in Taman Perling, Johor Bahru. However, this company not only focuses on locals, but the market covers all Malaysia including Sabah and Sarawak through online businesses and distributors of legitimate companies. Due to its strategic location also makes this business competitive and expanding rapidly in the future.

The Value of Gold

Gold is a magnet of human wealth. This is because gold prices are constantly rising and are able to maintain their purchasing power in the long run against banknotes. Gold is also a very liquid asset and can not be manipulated by anyone.

Testimonials

See our customer feedback.

Kedai emas yang terbaik yang saya pernah pergi selama ini.. layanan dengan pelanggn sangat bagus.. harga pun berpatutan.. saya recommended kedai ni.. tak caya datanglah..
Amy Shafini​
CUSTOMER
Design yg ada bukan Sahaja trendy malah mampu milik.. harga segram pun murah dari pasaran, TANPA UPAH pulak tu. Staff pon friendly, kedai emas yang tip top dari segi pemasaran sentiasa update barang- barang kemas yang baru di platform Online  sekaligus memudahkn pelanggan untuk tahu new item instock. KEP TERBAIK
Cindertakrella
CUSTOMER
Nak beli untuk diri sendiri, kita start kumpul syiling dulu sampai tabung penuh… Tapi nak habaq sat… Barang hantaran buat batal air sembahyang semua beli kat sini… Design kebabom meletops… satu hari nnti mesti lengkap badan ni bertahta emas dari #kedaiemasperling… Pasal tabung tak penuh lagi, kita pakat ajak kawan² sedara mara adik abang jiran tetangga mai beli dengan kita, kita kasi harga terbaik dari segala lombong emas… Tak caya, pi tengok kat facebook saya…
Maizatul Zaleha​
CUSTOMER
seo by bcz