Skip to main content

Testimonial

Kedai emas yang terbaik yang saya pernah pergi selama ini..
layanan dengan pelanggn sangat bagus..
harga pun berpatutan..
saya recommended kedai ni..
tak caya datanglah..

Amy Shafini

Amy Shafini

Design yg ada bkn shj trendy malah mampu milik..harga segram pun murah dr pasaran..TANPA UPAH pulak tu..staff pn friendly..kedai emas yg tip top dr segi pemasaran..sentiasa update brg2 kemas yg bru smpi di fb..memudahkn pelanggan utk tahu new item instock..mmg TERBAIK

Cindertakrella Sahaja

Cindertakrella Sahaja

Terbaik. Anak sy prof husna 5thn tindik telinga xnangis sbb pekerja yg melakukan itu pandai melayan karenah dan mahir tindik. Kedai emas perling antara kedai emas termurah diJB. Barangan kemas ekslusif cantik menarik. Alhamdulillah dapat anak sy sepasang subang yg cantik sesuai dengannye. Terima kasih KEP

Nur Jannah Comey

Nur Jannah Comey

Nak beli untuk diri sendiri, kita start kumpul syiling dulu sampai tabung penuh…
Tapi nak habaq sat… Barang hantaran buat batal air sembahyang semua beli kat sini…
Design kebabom meletops… 1 Julai nanti cukup setahun badan bertahta emas dari
#kedaiemasperling…
Pasal tabung tak penuh lagi, kita pakat ajak kawan²
sedara mara adik abang jiran tetangga mai beli dengan kita,
kita kasi harga terbaik dari segala lombong emas…
Tak caya, pi tengok kat facebook saya…

Maizatul Zaleha

Maizatul Zaleha

Pekerja nye mesra melayan pelangan..harga yg berpatutan..Semua nye cantik dan trendy Free upah..sentiasa ada buat promosi..Sekali dtg pasti nak dtg lagi…pelbagai pilihan…pasti memikat hati..jom beramai² singgah dan beli emas..pastikan di kedai emas perling sdn bhd..

Qaseh Awfiyah Azza

Qaseh Awfiyah Azza

Wahai warga johor..semua..
klau nk beli emas dtglh kedai emas perling
…emas yg up to date..dgn design yg “WoW”
Membuat hati trpukau..dengan kilauan.yg memancar..
promosi yg tk di sangka..keahlian seumur hidup..
yg pnting..no “UPAH”..tk percaya dtg ..mehh…
ramai2 dtg kedai emas perling…

Azie Zalita

Azie Zalita

WhatsApp chat

site by bcz