Testimonial – Kedai Emas, Kedai Cincin, Emas Murah Dari Johor Bahru, Kedai Emas JB | Kedai Emas Perling Skip to main content

Testimonials

See our customer feedback.

Kedai emas yang terbaik yang saya pernah pergi selama ini..
layanan dengan pelanggn sangat bagus..
harga pun berpatutan..
saya recommended kedai ni..
tak caya datanglah..

Amy Shafini

Customer

Design yg ada bukan Sahaja trendy malah mampu milik.. harga segram pun murah dari pasaran, TANPA UPAH pulak tu. Staff pon friendly, kedai emas yang tip top dari segi pemasaran sentiasa update barang- barang kemas yang baru di platform Online  sekaligus memudahkn pelanggan untuk tahu new item instock. KEP TERBAIK

Cindertakrella Sahaja

Customer

Terbaik. Anak sy prof husna 5thn tindik telinga xnangis sbb pekerja yg melakukan itu pandai melayan karenah dan mahir tindik. Kedai emas perling antara kedai emas termurah diJB. Barangan kemas ekslusif cantik menarik. Alhamdulillah dapat anak sy sepasang subang yg cantik sesuai dengannye. Terima kasih KEP

Nur Jannah

Customer

Nak beli untuk diri sendiri, kita start kumpul syiling dulu sampai tabung penuh… Tapi nak habaq sat… Barang hantaran buat batal air sembahyang semua beli kat sini… Design kebabom meletops… satu hari nnti mesti lengkap badan ni bertahta emas dari #kedaiemasperling… Pasal tabung tak penuh lagi, kita pakat ajak kawan² sedara mara adik abang jiran tetangga mai beli dengan kita, kita kasi harga terbaik dari segala lombong emas… Tak caya, pi tengok kat facebook saya…

Maizatul Zaleha

Customer

seo by bcz